Φοιτητές επιλέγουν Κομοτηνή και με καραντίνα

Φοιτητές επιλέγουν Κομοτηνή και με καραντίνα
Κομοτηνή, φοιτητές επιλέγουν την κεντρική πλατεία για τις εξόδους τους

«Απολαμβάνουμε την Κομοτηνή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες…» δήλωσε η Βασιλική, φοιτήτρια της Νομικής Σχολής και διέκοψε την συζήτηση, που είχε με την συμφοιτήτριά της για να απαντήσει στα ερωτήματα μας… Ο ανοιξιάτικος ήλιος αποτελεί ιδανική παρέα όχι μόνο για τις δύο φοιτήτριες, που συναντήσαμε στο Άλσος Πάρκο της Περιφέρειας, αλλά και για όλες τις παρέες που το έχουν επιλέξει για να απολαύσουν το μεσημεριανό τους φαγητό. «Είναι μια αξιολάτρευτη πόλη η Κομοτηνή. Είναι μια φοιτητούπολη», δήλωσε σπεύδοντας να σημειώσει «περνάμε τέλεια»! Περιμένοντας να «τελειώσει όλο αυτό με την καραντίνα» όπως λένε αδημονούν φοιτητές και φοιτήτριες του Δ.Π.Θ. να έρθει εκείνη η στιγμή να βγούνε έξω με τους φίλους, να διασκεδάσουν. «Δεν φύγαμε και δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε. Μόνο για Πάσχα θα φύγουμε από την Κομοτηνή».

Φοιτητές επιλέγουν Κομοτηνή και με καραντίνα
Ο ανοιξιάτικος ήλιος αποτελεί ιδανική παρέα όχι μόνο για τις δύο φοιτήτριες που συναντήσαμε στο Άλσος Πάρκο της Περιφέρειας, αλλά και για όλες τις παρέες που το έχουν επιλέξει.

Και πώς περνούν οι ώρες;: «Παρακολουθούμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως» απάντησαν και οι δύο προσθέτοντας «βγαίνουμε για βόλτα, για περπάτημα, για τρέξιμο, για λίγη γυμναστική. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές δυστυχώς, αλλά προσαρμοζόμαστε. Υπάρχουν πολλά χειρότερα προβλήματα από το να σκεφτόμαστε, τι θα κάνουμε χωρίς νυχτερινή διασκέδαση». Παράλληλα, δεν έκρυψαν, ότι τους λείπει η καθημερινότητα στη Σχολή τους: «Και η Σχολή μου, μου έλειψε και τα δια ζώσης μαθήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά η φοιτήτρια της Νομικής.

Φώτο: Κομοτηνή

ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος