ΕΣΗΕΜΘ: Γενική Συνέλευση την 1η Νοεμβρίου – Διαφωνία από Κοντογουλίδη- Ρέτζιο για μετάθεση εκλογών

Σε τακτική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της η ΕΣΗΕΜΘ την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 στις 10 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος). Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι:
1.Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου. 2.Απολογισμός χρήσεων 2019 και 2020. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ψηφοφορία για έγκριση και απαλλαγή από κάθε ευθύνη.3.Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων 2021.

Επίσης, θα συζητήσουν την 4.Εξουσιοδότηση για τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με τη ΔΕΠΘΕ, την Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων καθώς και με οποιονδήποτε άλλον εργοδότη. Την 5. Εξουσιοδότηση για την κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιών. Και 6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (1)

Διαφωνούν με τη μετάθεση των εκλογών Βασίλης Κοντογουλίδης και Τάσος Ρέτζιος

Την αντίθεσή τους στην αλλαγή της ομόφωνης απόφασης της συνεδρίασης της 12ης/10/21, όπου ορίζονταν οι εκλογές στις 10 και 11/11 και τη μετάθεσή τους για τις 29 και 30/11 που αποφάσισε η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ γνωστοποιούν οι: Βασίλης Κοντογουλίδης, Γενικός Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΗΕΜ-Θ και Τάσος Ρέτζιος Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΗΕΜ-Θ.

“Η θητεία του απερχόμενου ΔΣ παρατάθηκε συνολικά κατά 16 μήνες, ενώ η διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων σε αυτό το χρονικό διάστημα ήταν ανέφικτη, επίσης για λόγους προστασίας από την πανδημία. Με την πιο πρόσφατη ΚΥΑ η θητεία του Δ.Σ. ολοκληρώνεται στις 31/10. Στο πλαίσιο αυτό ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. κατέθεσε την αυτονόητη και σύμφωνη με το νόμο πρόταση διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης στις 2/11 και διενέργειας εκλογών στις 10-11/11 με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίζει η Πολιτεία” αναφέρουν.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωσή τους:ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β.ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ Τ.ΡΕΤΖΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος