Επίσκεψη Αστραπή Πάνου Καμμένου στο φυλάκιο Νυμφαίας Ροδόπης

Επίσκεψη Αστραπή Πάνου Καμμένου στο φυλάκιο Νυμφαίας ΡοδόπηςΤην θέση του πως θα αποχωρήσει από το Υπουργείο Άμυνας και από την κυβέρνηση, μόλις έλθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή, επανέλαβε από το Ακριτικό Φυλάκιο της Νυμφαίας στη Ροδόπη, όπου βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός Άμυνας, πραγματοποίησε επίσκεψη αστραπή στο Φυλάκιο της Νυμφαίας, προκειμένου τώρα την περίοδο των εορτών, να ανταλλάξει ευχές με τα Στρατευμένα νειάτα της πατρίδας μας, αλλά και με τους Εθνοφύλακες.
Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού, Γεώργιος Καμπάς.
Επίσκεψη Αστραπή Πάνου Καμμένου στο φυλάκιο Νυμφαίας Ροδόπης
Το προσωπικό του Ακριτικού Φυλακίου της Νυμφαίας ετοίμασε μια μικρή γιορτή για να υποδεχθεί τον υπουργό Άμυνας, η οποία περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα, τα οποία σιγοτραγούδησε και ο κ. Καμμένος.
Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο κ. Καμμένος στάθηκε στις προσπάθειες αναδιοργάνωσης του Ελληνικού Στρατού και εξήρε την στάση του για την υψηλή υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, που επέδειξε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, γεγονός που έκανε την Ελλάδα να ισχυροποιηθεί πολιτικά και να αποτελεί πια κόμβο Ενέργειας και Ασφάλειας.
Ο κ. Καμμένος στάθηκε και στην κοινωνική προσφορά του Ελληνικού Στρατού, στα έργα οδοποιίας και στις εργασίες συντηρήσεως των Σχολείων στα ορεινά Πομακοχώρια της Θράκης! Οι Πομάκοι είναι Έλληνες υπογράμμισε ο κ. Καμμένος!
Ο υπουργός Άμυνας, διαβεβαίωσε τους κατοίκους της περιοχής πως την Θράκη θα την έχει πάντοτε στην καρδιά του.

Επίσκεψη Αστραπή Πάνου Καμμένου στο φυλάκιο Νυμφαίας Ροδόπης
Λίγο πριν αναχωρήσει από το ακριτικό φυλάκιο της Νυμφαίας στη Ροδόπη, ο κ. Καμμένος, ανακοίνωσε επταήμερη άδεια στο προσωπικό του φυλακίου, που ήταν παρόντες στην επίσκεψή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος