ertnews.gr

Ένταση στο Δημαρχείο Ιάσμου μεταξύ υπαλλήλων και στελεχών ΠΟΕ ΟΤΑ

04/10 12:40
Ένταση στο Δημαρχείο Ιάσμου μεταξύ υπαλλήλων και στελεχών ΠΟΕ ΟΤΑ

Ένταση επικράτησε στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ιάσμου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όταν ο πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, μαζί με ένα στέλεχος της ΠΟΕ ΟΤΑ από την Αλεξανδρούπολη, επισκέφθηκαν σήμερα και μίλησαν στους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Ιάσμου, με τους οποίους έχει προκύψει ένα σοβαρό θέμα.

Μόλις το αντιλήφθηκε αυτό ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, κατέβηκε και διαπληκτίστηκε μαζί τους σε έντονο βαθμό και το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου.

Το στέλεχος της ΠΟΕ-ΟΤΑ υπέβαλε μήνυση εναντίον του Δημάρχου για την “φραστική επίθεση που δέχθηκε”, όπως υποστηρίζει, καθώς και για το γεγονός πως “ο Δήμαρχος τον κατηγόρησε πως τον κατέγραφε και προσπάθησε να του αποσπάσει το κινητό”.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ζήτησε να περάσει από την διαδικασία του Αυτοφώρου το στέλεχος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς υποστηρίζει πως τον κατέγραφε με το κινητό του, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί από την έρευνα.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν ο Δήμαρχος Ιάσμου, ζήτησε από τους Υπαλλήλους, στο πλαίσιο της νομιμότητας, όπως ο ίδιος λέει, να τον διευκολύνουν με το να δώσουν στη διάθεσή τους τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να προβεί στην εκ νέου επανατοποθέτηση τους, σύμφωνα με τις ανάγκες του Δήμου.

Οι υπάλληλοι από την άλλη, κάνουν λόγο για “αυταρχική και μη σύννομη συμπεριφορά”, την οποία ανέφεραν και στο τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, όπου στάθηκε στο πλευρά των υπαλλήλων καταγγέλλοντας τον δήμαρχο.

Έξω από το Αστυνομικό τμήμα Ιάσμου πραγματοποιεί κινητοποίηση υπέρ των υπαλλήλων και το ΠΑΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version