Διαμαρτυρία Φορέων για την ένταξη της Ροδόπης στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλια απέστειλαν Φορείς της Ροδόπης ( ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου) διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη του Νομού Ροδόπης με το χθεσινό ΦΕΚ στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

Διαμαρτυρία Φορέων για την ένταξη της Ροδόπης στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου
Στιγμιότυπο από τα τελευταία rapid test

Ένταξη, που, όπως τονίζεται στην επιστολή, «προκάλεσε τη δυσαρέσκεια σύσσωμων των δημοτών και των θεσμικών φορέων». Στην επιστολή σημειώνεται μεταξύ άλλων από τους φορείς, ότι διαφωνούν με την εφαρμογή των αυστηρότερων μέτρων στην περιοχή.

Όπως τονίζουν οι φορείς της Ροδόπης, «δεν υπάρχει η παραμικρή επιδημιολογική αιτιολόγηση και σας ζητούμε να λάβετε άμεσα πρωτοβουλία και να αποκαταστήσετε την εύρυθμη λειτουργία της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας στη «λευκή» από κρούσματα περιοχή μας».

Διαβάστε εδώ: Επιστολή Φορέων Ν. Ροδόπης σε Υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος