Χιονίζει στην ορεινή Ροδόπη

Το πρόβλεψε η ΕΜΥ το έκανε ο Μάρτης και η Άνοιξη μπήκε επισήμως χιονισμένη στα ορεινά της Ροδόπης. Από το 15ο χιλιόμετρο Κομοτηνής –ελληνοβουλγαρικών συνόρων το ύψος του χιονιού ξεπερνά τα είκοσι εκατοστά και συνεχίζει ακόμη και τώρα να χιονίζει.

Χιονίζει στην ορεινή ΡοδόπηΠαρά το τσουχτερό κρύο και τις απαγορεύσεις μετακίνησης δεν είναι λίγοι οι τυχεροί που έσπευσαν να απολαύσουν το χειμωνιάτικο σκηνικό.

Χιονίζει στην ορεινή ΡοδόπηΚρύο και στα πεδινά με χιονόνερο από τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ και τις επόμενες 24ώρες: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: Από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Από χθες το βράδυ τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Εγνατίας (Άκτωρ) διατηρούν το οδικό δίκτυο ανοικτό και ασφαλές για τις μετακινήσεις.
Φώτο: Κ.Φλώρος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος