Χαμηλές θερμοκρασίες στη Ροδόπη

Χαμηλές οι θερμοκρασίες στη Ροδόπη και σήμερα Δευτέρα, με τον υδράργυρο στις έξι το πρωί να δείχνει -2 βαθμούς εντός της Κομοτηνής, χωρίς όμως χιόνι. Χαμηλής έντασης χιονόπτωση στα ορεινά της Ροδόπης το Σαββατοκύριακο και παγετός, με τον υδράργυρο υπό το μηδέν. Άνεμοι βόρειοι μικρής έντασης από νωρίς το πρωί. Αυτό είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα Δευτέρα.

Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες των ΠΕ Ροδόπης και Ξάνθης, αλλά και των Δήμων προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις αν χρειαστεί από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι πολίτες αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις. Τα σχολεία λειτουργούν κανονικά στη Ροδόπη.

Μέχρι την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου η φιλοξενία αστέγων από τον Δήμο Κομοτηνής θα γίνεται στην αίθουσα του 1ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής (στην οδό Φιλίππου 2-4). Θερμαινόμενους χώρους διαθέτει ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών: στις Σάπες (το Κέντρο Κοινότητας), στο Λοφάριο (αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου), στην Αρίσβη (Κοινοτικό Κατάστημα), στην Ξυλαγανή (Αμαξοστάσιο), στη Μαρώνεια(Κοινοτικό Κατάστημα), στα Αμάραντα (Κοινοτικό Κατάστημα).

Σε επιφυλακή και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και στον Δήμο Ιάσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος