60 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ξάνθη – 24 στη Ροδόπη

60 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ξάνθη ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ και 24 νέα κρούσματα στη Ροδόπη. Επίσης, 34 νέα κρούσματα στον Έβρο, 47 στη Δράμα, 6 στη Θάσο και 62 στην Καβάλα.

Συνεχίζονται τα rapid test

Συνεχίζονται σήμερα τα rapid test στην Ξάνθη, στο Κέντρο Υγείας, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 1, 08:30-14:30 και στο Δροσερό Ξάνθης, 08:00-13:00.

Επίσης, στην Κομοτηνή, στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Συμεωνίδη & Υψηλάντου γωνία, 10:00-15:00 και στη δημοτική βιβλιοθήκη, Δημοκρίτου 17, 10:00-14:00.

Έως την 1η Οκτωβρίου σε mini lockdown η Ξάνθη

Η Ξάνθη είναι σε καθεστώς mini lockdown. Έως την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και ώρα 06.00 τα μέτρα που ισχύουν είναι τα εξής: Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη

Όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή ενημέρωση, οι ΠΕ Ξάνθη και Δράμας από την αν.Μ.Θ. είναι στις 10 ΠΕ της χώρας με τη χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη.

Σε αναστολή τμήμα της Ξάνθης

Σε αναστολή τέθηκε τμήμα του 1ου Μειονοτικού Σχολείου Ξάνθης, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό περισσότεροι από τους μισούς μαθητές. Από σήμερα το μάθημα γίνεται με τηλεκπαίδευση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος