ertnews.gr

13ο και τελευταίο Σεμινάριο Υγρών Ηλεκτρολυτών και Οξεοβασικής Ισορροπίας

25/09 12:27
13ο και τελευταίο Σεμινάριο Υγρών Ηλεκτρολυτών και Οξεοβασικής Ισορροπίας

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 13ο και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Σεμινάριο: «Υγρά Ηλεκτρολύτες και Οξεοβασική Ισορροπία», ψυχή του οποίου είναι ο Δ/ντης της Νεφρολογικής Κλινικής στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Μαυροματίδης.

Το Σεμινάριο, που αποτελεί πάνω από 20 χρόνια στην Αθήνα και 13 χρόνια στην Κομοτηνή, ΤΟΜΗ στην απαραίτητη γνώση που θα πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ οι Γιατροί, που φροντίζουν τον ασθενή, ειδικά αυτόν που νοσηλεύεται στις κλινικές των Νοσοκομείων.
«Το 50% του ανθρώπινου οργανισμού είναι νερό, στους άντρες 60%! Αυτό το νερό έχει μέσα ηλεκτρολύτες και εν τέλει θα πρέπει να διατηρηθεί μια ισορροπία στο PH του οργανισμού, προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει φυσιολογικά και μιλάμε για το σύνολο των οργάνων του οργανισμού. Όταν λοιπόν αυτή η ισορροπία διαταραχθεί μετά φάρμακα και την ασθένεια , ο γιατρός που έχει την γνώση, θα φροντίσει για την επιστροφή της στην …κανονικότητα!!! Αυτό πολύ απλά σημαίνει πιο γρήγορα αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς»
Όπως επανειλημμένα έχει τονίσει στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κ. Μαυροματίδης, όλα αυτά τα χρόνια, οι γνώσεις που αποκομίζουν οι Γιατροί όλων των ειδικοτήτων που παρακολουθούν το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, καθώς πολλά από αυτά που αναλύονται δεν διδάσκονται στη θεωρία…Και αυτό το τεράστιο κενό καλύπτονταν από το Σεμινάριο, του οποίου οι εισηγήσεις των ομιλητών καταγράφονταν και ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για όποιον ενδιαφέρεται.
Όπως ανακοίνωσε ο κ Μαυροματίδης, λόγω του ότι συνταξιοδοτείται, ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Κομοτηνή το Σεμινάριο και θα γίνεται πια μόνο στην Αθήνα.
Ο ίδιος θα είναι στην Κομοτηνή και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στο Δημοκρίτειο -Ιδιωτικό- Νεφρολογικό Κέντρο (σ.σ. εκεί στο Γυμναστήριο του ΤΕΦΦΑ, απέναντι από το Δημόσιο Κέντρο Ελέγχου Οχημάτων ΚΤΕΟ), το οποίο θα λειτουργήσει τον Φεβρουάριο του 2020!!!
Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Μαυροματίδη στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στη Βασιλική ΜΑχαίρα
https://drive.google.com/open?id=1ciD9xV8gyCaD9Vi4NMQ6yJsPTTjQu8y0
https://drive.google.com/open?id=1ciD9xV8gyCaD9Vi4NMQ6yJsPTTjQu8y0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version