Νέο βραβείο στον δήμο Βόρειας Κέρκυρας για την ανακύκλωση

Στην 5η έκθεση της Verde Tec που πραγματοποιήθηκε 17-19 Μαρτίου στο Mec Παιανίας, βραβεύτηκε στην απονομή των βραβείων Green Awards 2023 για τις επιδόσεις του στην ανακύκλωση ο δήμος Βόρειας Κέρκυρας, καθώς μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε από το 0% να ξεπεράσει το ποσοστό 13%.

Τα στατιστικά στοιχεία, αναλυτικά, παρουσίασε ο οικονομολόγος –στατιστικολόγος κ. Θεόδωρος Βώρος .

Στην βράβευση εκπροσώπησαν τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας οι Αντιδήμαρχοι: Κυκλικής οικονομίας Περιβάλλοντος, Κοινωνικής πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη και Καθαριότητας, μηχανολογικού εξοπλισμού και πολιτικής προστασίας Θ.Σκέμπρης, οι οποίοι παρέλαβαν και το βραβείο από τον κ. Νίκο Παπαδάκη – Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ.

Σημειωτέον ότι η έκθεση VERDETEC αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημαντική επίσης είναι η ανταλλαγή επιστημονικής πληροφόρησης και τεχνογνωσίας, η καινοτομία και η έρευνα που αναδεικνύονται  μέσα από workshop και ημερίδες, με συμμάχους το επιχειρείν, τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τους επιστημονικούς φορείς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος