Κέρκυρα: Θετικά τα αποτελέσματα της ψηφιακής προβολής της Κέρκυρας

Τα αποτελέσματα της ψηφιακής προβολής του Κερκυραϊκού Πάσχα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό παρουσίασε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και το τμήμα Τουρισμού. Όπως επισημάνθηκε, η προβολή του προορισμού και τον εκδηλώσεων, μέσα από τα Social media και τα website αποτέλεσε τη μεγαλύτερη διαφήμιση για το νησί που συμπίπτει και με το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν.

Κέρκυρα: Θετικά τα αποτελέσματα της ψηφιακής προβολής της ΚέρκυραςΜόνο τις ημέρες του Πάσχα έγιναν στα Social Media που έχει παρουσία ο Δήμος, περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις (με Live αναμεταδόσεις, φωτογραφίες αλλά και εντυπωσιακά εναέρια πλάνα και βίντεο), οι οποίες προσέγγισαν 3.500.000 άτομα με δεκάδες χιλιάδες likes συνολικά, ενώ η εκδήλωση των χορευτικών συλλόγων την Πρωτομαγιά, προσέγγισε περισσότερα 1.200.000 άτομα ξεπερνώντας τα 35.000 likes και τις 4.500 κοινοποιήσεις, υπενθυμίζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού.

Κέρκυρα: Θετικά τα αποτελέσματα της ψηφιακής προβολής της ΚέρκυραςΟ Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με αυτό τον τρόπο πέτυχε τη μεγαλύτερη και ποιοτικότερη προβολή του νησιού εκεί που βρίσκεται πλέον το κοινό, δηλαδή στα Social media. Επίσης, μέσα από την ψηφιοποίηση του προγράμματος εκδηλώσεων και των λοιπών πληροφοριών του Πάσχα (πάρκινγκ, λοιπές εκδηλώσεις, χωριά κλπ) μέσα από τις ιστοσελίδες του δήμου (corfu.grvisit.Corfu.grCorfu page και το YouTube Channel ”Corfu Tourism”) καθώς και την χρήση των ειδικών QR Codes όπου μπήκαν και πλοηγήθηκαν ψηφιακά περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος