Κέρκυρα: Συνάντηση του νέου προέδρου του ΕΑΚΚ με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα διοίκηση του ΕΑΚ Κέρκυρας, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Αγάθο από κοινού με τον Βουλευτή Κέρκυρας, Στέφανο Γκίκα, επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να προτεραιοποιηθούν και να δρομολογηθούν οι άμεσες ανάγκες των εγκαταστάσεων για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του ΕΑΚΚ. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “κατά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεργασίας, δρομολογήθηκαν τα εξής, για να εξευρεθούν τάχιστα οι βέλτιστες λύσεις:

Α) Ήδη από χθες εστάλη αίτημα από το ΕΑΚΚ για την χρήση των ταμειακών του διαθεσίμων ώστε να πραγματοποιηθεί προμήθεια και αντικατάσταση λαμπτήρων led στο κλειστό γυμναστήριο.

Β) Παράλληλα, ξεκίνησε η διαδικασία για την καταγραφή των απαιτούμενων εργασιών αντικατάστασης της κεντρικής μονάδας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας (υποσταθμός ΔΕΗ), η οποία -λόγω παλαιότητας- δημιουργεί πλείστα προβλήματα σε ολόκληρη την εγκατάσταση. Ακολούθως, θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός για να προχωρήσει άμεσα το απαιτούμενο έργο. 

Γ) Επιπλέον, αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής συνθετικού αθλητικού δαπέδου στο βοηθητικό προπονητήριο και το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με την Τεχνική Υπηρεσία της ΓΓΑ,θα ολοκληρωθείη Μελέτη Στατικής Επάρκειας και Στατικής Ενίσχυσης του κλειστού γυμναστηρίου και του κλειστού κολυμβητηρίου, η οποία έχει συμβασιοποιηθεί από τις 24/02/2022.

Δ) Είμαστε σε αναμονή της αποστολής, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων του Τεχνικού Δελτίου για την κατασκευή αεροϋποστηριζόμενου θόλου στα ανοιχτά γήπεδα πίσω από το κολυμβητήριο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την άμεση ανταπόκριση και το συνεχές ενδιαφέρον του. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις υπηρεσίες της ΓΓΑ για να επιλυθούν και τα λοιπά ζητήματα, της καθημερινής χρήσης των εγκαταστάσεων”. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος