Κέρκυρα: Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (17.05), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων,  καθώς  από κοινού με έναν ακόμη ανήλικο συνεργό τους που αναζητείται, εμπλέκονται σε τρεις κλοπές καταστημάτων που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (16.05.2023) στις περιοχές Κοντόκαλι, Τζάβρου και Σκριπερό.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε η δράση τους σε περιπτώσεις διάρρηξης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, ζαχαροπλαστείου και πρατηρίου καυσίμων, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά αξίας 1.200 ευρώ.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, συμπεριλαμβάνεται και η μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω κατά την παράνομη δράση τους. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος