Κέρκυρα: Στελεχώνονται τα κέντρα υγείας και το mega εμβολιαστικό

Την απόσπαση συνολικά 40 Νοσηλευτών / Νοσηλευτριών και Επισκεπτών Υγείας στην Κέρκυρα από τις  31η Μαΐου και για τρεις εβδομάδες για την λειτουργία του mega Εμβολιαστικού Κέντρου στο ΕΑΚ, ανακοίνωσε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, ο βουλευτής Κέρκυρας Στ. Γκίκας.

Ο κος Καρβέλης μάλιστα αναμένεται στην Κέρκυρα την Κυριακή 30 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιηθεί, υπό την προεδρία του, συντονιστική σύσκεψη με τους Ιατρούς και τους Νοσηλευτές, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου.

Επίσης από τις συναντήσεις του κου Γκίκα προέκυψε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η πρόσληψη τουλάχιστον ενός νοσηλευτή/ νοσηλεύτριας σε κάθε ένα από τα 5 Κέντρα Υγείας του νησιού και ότι αποδεσμεύονται 50.000 Ευρώ από την 6η ΥΠΕ για την αγορά λυόμενης κατασκευής για το νέο Περιφερειακό Ιατρείο του Αγ. Ματθαίου.

Επιπλέον ο βουλευτής ζήτησε να συμπεριληφθεί και το νοσοκομείο της Κέρκυρας στη νέα προκήρυξη που θα αφορά σε 600 θέσεις ιατρών για όλη τη χώρα και θα δημοσιευθεί το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος