Κέρκυρα: Σε κατηγορία κινδύνου 4 για πυρκαγιά – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές

Στην κατηγορία κινδύνου 4 (υψηλός κίνδυνος) για πυρκαγιά ενέταξε την Κέρκυρα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Μελίτας Ανδριώτη, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων από τις 00:01 μέχρι τις 23:59 της 21ης Ιουλίου στις περιοχές: Μον Ρεπό, Ποντικονήσι, Βίδο, Λαζαρέτο, Αρκουδίλας, Δάσος Αγίου Ματθαίου στην Κέρκυρα και Ερημίτη, Παναγία, Άγιος Νικόλαος και Αντίπαξοι στους Παξούς

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Μηλιώτης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Ναούμ, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, ο Δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, ο Περιφερειακός Διοικητής Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νίκος Ρουμελιώτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός, ο Υποδιοικητής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, Κώστας Μπερετούλης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, Λευτέρης Χρήστου, ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας, Νίκος Σοφιανός, η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Κέρκυρας, Ζαΐρα Κρητικού και ο εκπρόσωπος της Ε.Ο.Δ. και της Λέσχης 4Χ4, Ανδρέας Κορίκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος