Κέρκυρα: Πολιτική εκδήλωση του βουλευτή Στ. Γκίκα

Πολιτική ομιλία  κατά την οποία παρουσίασε το κυβερνητικό έργο στην Κέρκυρα πραγματοποίησε χθες (5/2) το βράδυ ο βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ., Στέφανος Γκίκας, στο πλαίσιο της τελετής κοπής της πίτας του πολιτικού του γραφείου. Η εκδήλωση έγινε στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου η οποία ήταν γεμάτη κόσμο, με την παρουσία  της ευρωβουλευτού του κυβερνητικού κόμματος Ελίζας Βόζενμπεργκ, του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρη Πολίτη και του πρώην μέλους της επιτροπής λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ Γιώργου Σουρβίνου.

Στην τελετή παρέστησαν πολλά κομματικά στελέχη του νησιού, η Περιφερειάρχης, οι δήμαρχοι Κεντρικής Κέρκυρας και Νότιας Κέρκυρας, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό ενώ την τελετή για  την κοπή της πίτας τέλεσε ο Μητροπολίτης Νεκτάριος.

Κέρκυρα: Πολιτική εκδήλωση του βουλευτή Στ. Γκίκα

Ο κ. Γκίκας αναφέρθηκε σε σειρά ζητημάτων που αφορούν έργα που είτε πραγματοποιούνται είτε πρόκειται να γίνουν στο νησί στους τομείς των λιμενικών εγκαταστάσεων και του τουρισμού, στο έργο των φραγμάτων, στην αναβάθμιση του τομέα υγείας τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, στις υποδομές αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική που αντιβαίνει στα εθνικά μας συμφέροντα.   

Για ανθελληνική πολιτική κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία υποστήριξε ότι «την περασμένη πενταετία πριν την τρέχουσα κυβερνητική θητεία, βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας μια λαίλαπα ανθρώπων που δεν αγάπησαν τη χώρα μας».

ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος