ertnews.gr

Κέρκυρα: Παραδόθηκε το νέο κτήριο του ΕΕΣ

25/08 14:10
Κέρκυρα: Παραδόθηκε το νέο κτήριο του ΕΕΣ

Παραδόθηκε χθες το μεσημέρι το νέο κτίριο του περιφερειακού τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο προσέφερε η Τραπέζα της Ελλάδος . Για το σκοπό αυτό βρέθηκε στην Κέρκυρα, ο νέος Πρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νίκος Οικονομόπουλος.
Κέρκυρα: Παραδόθηκε το νέο κτήριο του ΕΕΣ
“Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πολλές ευχαριστίες σε αυτούς τους ανθρώπους που σε δύσκολες θέσεις κρατήθηκαν όρθιοι και σήμερα παραλαμβάνουμε από την Τράπεζα της Ελλάδος ένα κτίριο στο οποίο θα στεγάσουμε τις δραστηριότητες μας και οι δραστηριότητες αυτές θα έχουν αντίκτυπο στην Κερκυραϊκή κοινωνία. Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχει και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και όσο υπάρχει φτώχεια, δυστυχία, πόνος, ο ΕΕΣ θα είναι εκεί να δίνει ότι μπορεί για να απαλύνει αυτές τις όχι ανθρώπινες συνθήκες, που κάποιοι αντιμετωπίζουν και δεν είναι τυχεροί να βρίσκονται στο μετερίζι της χαράς και της ευτυχίας» δήλωσε ο κ. Οικονομόπουλος.
“Ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο σταθερότητας και δημιουργίας για το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Κέρκυρας του ΕΕΑ Χρ. Λάσκαρις.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο κος Οικονομόπουλος στην Αντιπεριφερειάρχη Νικολέτα Πανδή.
“Είναι μεγάλη τιμή για την Κέρκυρα που επισκέπτεται ο πρόεδρος το νησί μας, έστω και επί τη ευκαιρία αυτής της σημαντικής μέρας, όπου το Περιφερειακό τμήμα του περιφερειακού τμήματος της Κέρκυρας θα παραλάβει το κτίριο από την Τράπεζα Ελλάδος για να μπορεί να στεγαστεί και να αναπτύξει όλες αυτές τις δραστηριότητες , στις οποίες εμείς είμαστε ευγνώμονες”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Ν. Πανδή.
Ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, γιατρός και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη και στο Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, στον οποίο τόνισε ότι η επικοινωνία και η συνεργασία του με τις τοπικές αρχές σε όλα τα κοινωνικά θέματα είναι απαραίτητη ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Ερυθρού Σταυρού.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία του κοινωνικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των εθελοντικών οργανώσεων, δεδομένων των αυξημένων κοινωνικών αναγκών και της δραματικής περιστολής των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Παρών στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ανδρέας Σκούπουρας, ενώ τον κ. Οικονομόπουλο συνόδευαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Χριστόφορος Λάσκαρις, μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και οι συντονιστές επικεφαλής του Τμήματος Σαμαριτών – Διασωστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version