ertnews.gr

Κέρκυρα: Ομιλία του Γ. Βαρουφάκη

20/05 13:42
Κέρκυρα: Ομιλία του Γ. Βαρουφάκη

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου μίλησε την Παρασκευή ο Γιάννης Βαρουφάκης Γραμματέας του ΜΕΡΑ25 στα πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος του. Στην εκδήλωση παρούσες ήταν και οι υποψήφιες ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα και Δανάη Στράτου. Προλόγισε η Σοφία Σακοράφα, η οποία ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών «γιατί αυτή η νύχτα κράτησε πάρα πολύ».
Κέρκυρα: Ομιλία του Γ. Βαρουφάκη
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε για το πρόγραμμα του Μέρα25, του κόμματος «Ευρωπαϊκής ρεαλιστικής ανυπακοής», όπως είπε. Το DiEM25: «Είναι η νέα Φιλική Εταιρεία των Ευρωπαίων δημοκρατών που ετοιμάζει τη ρήξη με την Ανίερη Συμμαχία του Eurogroup, του EuroWorkingGroup, του βαθέος κατεστημένου που διαλύει την Ευρώπη… Αυτό είναι το DiEM25: Το Κίνημα της Συμφιλίωσης των Ευρωπαίων Δημοκρατών, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην ομιλία του κατέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας ότι αποδέχθηκε τη λιτότητα και ουσιαστικά και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ υποστηρίζουν την ίδια πολιτική. Για το λόγο αυτό καταφεύγουν στη σκανδαλολογία προκειμένου να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version