Κέρκυρα: Ο Δήμος στην 7η Ακαδημία για Γονείς

Στο πλαίσιο της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προαγωγής υγείας από το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς“, το οποίο πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από την Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού». 

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 με 8 (τέσσερις με οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων την δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα τις 18:15 -20:00 από τον Νοέμβριο έως τον Μάιο, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και την συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. 

Οι Ακαδημίες θα πραγματοποιούνται δια ζώσης, από την Ακαδημία Νέας Σμύρνης στον Πολυχώρο Γαλαξίας, που βρίσκεται επί της οδού 2ας Μαΐου 16, Νέα Σμύρνη.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της 7ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και ώρα 18:15 μ.μ..

Η παρακολούθηση της 7ςη Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων θα γίνει εφικτή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_8Fx_yfJlSNOLWBdbhe-jUA#/registration

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος