Κέρκυρα – Λαική Συσπείρωση: “Από τουρισμό καλά πάμε, από νερό;”

Τα “μεγάλα προβλήματα με το νερό” περιγράφει η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Νότιας Κέρκυρας με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες.

Σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Κουλούρης μιλώντας στην ΕΡT ΚΕΡΚΥΡΑΣ περιγράφοντας την κατάσταση τόνισε ότι “στον Άη Γιώργη Αργυράδων δεν υπάρχει νερό ανά περιοχές εδώ και μέρες διότι, σύμφωνα με την επίσημη ερμηνεία, έφραξε κάποιος αγωγός και μάλιστα σε πολλά σημεία γι αυτό και η ΔΙΑΔΕΥΑΚ έχει σκάψει “το μισό κάμπο”. Στη Λευκίμμη οι εκτεταμένες διακοπές οφείλονται στην έλλειψη του νερού και οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να μεταφέρουν με βυτιοφόρα νερό στις κατοικίες και τις επιχειρήσεις τους”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Από τουρισμό καλά πάμε. Από νερό; Έχει και η θάλασσα. Έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι υποδομές είναι 30-40 χρόνια πίσω από τις σημερινές ανάγκες. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με αφορμή κάθε πρόβλημα που κατά περιόδους παίρνει οξύτατες διαστάσεις προσπαθώντας να αποκαλύπτουμε στο λαό τις βαθύτερες αιτίες και να μην μένουμε στην επιφάνεια και την απλή διαπίστωση. Αυτές τις μέρες έχει πάρει οξύτατες διαστάσεις το πρόβλημα της ύδρευσης σε πολλά σημεία της Κέρκυρας (Αϊ Γιώργης Αργυράδων, Ριγγλάδες, Γαστούρι κλπ). Την ευθύνη την έχει η διαδημοτική επιχείρηση σε όλο το νομό, με πρόεδρο της διοίκησης την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και τη συμμετοχή των δημάρχων Βορρά και Νότου. Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο τουρισμός είναι σε σημείο κορύφωσης το νησί με υπερδιπλάσιο πληθυσμό, από τη χειμερινή περίοδο. Και όμως περιοχές μένουν χωρίς νερό για ημέρες. Λύματα τρέχουν σε διάφορα σημεία στη Λευκίμμη, γιατί δεν έχουν «ανταλλακτικά» για τις βλάβες!!! Αυτό θα πει οικονομική ανάπτυξη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος