ertnews.gr

Κλείνουν δημοτικό θέατρο, ΚΑΠΗ, αναβάλλονται εκδηλώσεις και στην Κέρκυρα

11/03 15:23
Κλείνουν δημοτικό θέατρο, ΚΑΠΗ, αναβάλλονται εκδηλώσεις και στην Κέρκυρα

Σε αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου για δύο εβδομάδες προχώρησε με απόφασή της σήμερα η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.  Η σχετική απόφαση λαμβάνεται στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Έτσι, αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες στους χώρους εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου.  Η ακύρωση των εκδηλώσεων ισχύει έως και τις 24 Μαρτίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης. Γίνεται προσπάθεια δε, να επαναπρογραμματιστούν όλες οι εκδηλώσεις, που θα γινόταν αυτές τις δύο εβδομάδες σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Από το Γηροκομείο ανακοινώθηκε ότι από τις 10/3 και μέχρι νεωτέρας,  για την προστασία των τροφίμων, του προσωπικού  και των επισκεπτών από τον τον κορονοϊό, επιτρέπονται μόνο οι εξαιρετικά  απαραίτητες επισκέψεις – γιατρών και συγγενών.  Επίσης   προκειμένου να προφυλαχθούν  οι τρόφιμοι θα πρέπει να παραμείνουν  μέσα στο Γηροκομείο. Το προσωπικό πρέπει  να είναι προσεκτικό και σχολαστικό με την καθαριότητα. Τέλος  η τροφοδοσία να γίνεται αποκλειστικά από την πίσω είσοδο και χωρίς να εισέρχονται στο χώρο οι προμηθευτές. Τις προμήθειες κουζίνας και ιατρικού υλικού θα παραλαμβάνει  το προσωπικό.

Επιπλέον αναστέλλουν την λειτουργία και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους οι Φιλαρμονικές της Κέρκυρας καθώς και πολλά πολιτιστικά σωματεία, χορωδίες και άλλα.

Το ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ακολουθώντας δυστυχώς με μεγάλη στενοχώρια τις επιταγές των δύσθυμων καιρών που ζούμε αναγκάζεται να αναστείλει τη λειτουργία εκτός των παιδικών και των υπόλοιπων εργαστηρίων και κάθε συνάθροισης και εκδήλωσης έως νεωτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version