Κέρκυρα: Κατέληξε 70χρονος στο νοσοκομείο – Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ

Ένας άνδρας 70 ετών, ο οποίος τελευταία νοσηλευόταν στη Μονάδα Λοιμωδών του ΓΝΚ κατέληξε το Σάββατο από κορονοϊό. Εν τω μεταξύ, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ της Κέρκυρας, με ήπια συμπτώματα από τη μόλυνση ενώ χθες από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 13 νέα κρούσματα στο νησί. Στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου νοσηλεύονται 25 άτομα με covid-19.

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση διαψεύδει τη φημολογία ότι τραυματιοφορέας του νοσοκομείου είναι αρνήτρια του κορονοϊού και επιχειρεί να επηρεάσει τους πολίτες, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Κέρκυρας.

Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ανυπόστατες φήμες και σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τονίζει ότι καταγγελίες ή αναφορές θα πρέπει να γίνονται γραπτώς προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσηλευτικού ιδρύματος και οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στη διερεύνηση.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων είναι υπέρ των εμβολιασμών και των υγειονομικών μέτρων προστασίας και διαφορετικές απόψεις άλλων μελών από όπου και αν προέρχονται δεν τους εκφράζουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος