Κέρκυρα: Καταργείται οριστικά το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος

“Στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε πέφτει οριστικά η αυλαία για το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στην Κέρκυρα, καθώς την Παρασκευή, 30/09/22, είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του”.

Αυτό αναφέρει το παράρτημα Κέρκυρας της ΟΤΟΕ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρεται στα ζητήματα που δημιουργούνται από την εξυπηρέτηση της Κέρκυρας από το υποκατάστημα της ΤτΕ στα Γιάννενα αλλά και από την υποχρεωτική μετάθεση των εργαζομένων της Κέρκυρας σε αυτό των Ιωαννίνων. 

Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι Τα τελευταία χρόνια, το Νομαρχιακό Παράρτημα της ΟΤΟΕ, βλέποντας ότι το Κατάστημα χρόνο με τον χρόνο απαξιωνόταν, έκανε κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ώστε να αποφευχθεί το κλείσιμο. Συνάντησε, όμως, αδιαφορία τόσο από τοπικούς παράγοντες όσο και από την πλευρά πολιτικών εκπροσώπων, ιδιαίτερα του κυβερνητικού χώρου, μολονότι υπήρξαν και κάποιες φωνές που στήριξαν τις προτάσεις του Νομαρχιακού Παραρτήματος. Το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει αφορά στους συναδέλφους εργαζόμενους, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα μετάθεσής τους σε άλλη Υπηρεσία εντός του Νομού. Έτσι, είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν στο κοντινότερο κατάστημα, δηλαδή αυτό των Ιωαννίνων, γεγονός που τους δημιουργεί τεράστια οικογενειακή αναστάτωση….

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος