ertnews.gr

Κέρκυρα: Επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας Τρεπεκλή

07/03 13:59
Κέρκυρα: Επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας Τρεπεκλή

Την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής σε μεγάλη συγκέντρωση στο Corfu Palace. Το κύριο σύνθημα της ομιλίας του ήταν η συναίνεση, ο διάλογος και η συνεργασία χωρίς κομματικούς περιορισμούς. «Δεν φοβάμαι τις υποχρεωτικές συνεργασίες που επιβάλλει ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι αυτή ήταν η πρακτική της παράταξης του όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ο κος Τρεπεκλής ξεκίνησε την ομιλία του με το θέμα των απορριμμάτων τονίζοντας ότι, κατά την προηγούμενη θητεία του, είχε αφήσει σοβαρή προετοιμασία, για την κατασκευή του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης την οποία όμως ακύρωσε η δημοτική αρχή Νικολούζου, και τελικά δικαιώθηκε ο σχεδιασμός του και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες αποφάσεις της δημοτικής αρχής. Στο θέμα αυτό, ανακοίνωσε ότι, αναγκαστικά, θα ακολουθήσει το σχεδιασμό της σημερινής δημοτικής αρχής έστω και αν διαφωνεί σε ορισμένα τεχνικά σημεία, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος.
Στη συγκέντρωση παρόντες ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, ο πρώην Δήμαρχος Φαιάκων Μιχάλης Κάρρας ο οποίος θα είναι μέλος του ψηφοδελτίου του κου Τρεπεκλή, ο πρώην Δήμαρχος Εσπερίων Αλέκος Αυλωνίτης και ο πρώην Δήμαρχος Παλαιοκαστριτών Κώστας Χαλικιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version