Κέρκυρα: Δόθηκαν στην κυκλοφορία τα Τρία Γεφύρια

Ελεύθερη είναι πλέον η κυκλοφορία στον κόμβο των Τριών Γεφυριών, καθώς ήρθησαν οι προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζορμπά, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Κέρκυρας, τα εμπόδια επρόκειτο να ξηλωθούν σήμερα, μετά τις δυσκολίες που καταγράφηκαν στην ροή των οχημάτων στους παρακαμπτήριους δρόμους.

Τα εμπόδια είχαν τεθεί προκειμένου να μετρηθεί η κυκλοφορία στο πλαίσιο συγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης που έπρεπε να γίνει με στοιχεία της συγκεκριμένης περιόδου του έτους.

Ο κ. Ζορμπάς παραδέχθηκε ότι ενώ η κυκλοφορία γίνονταν ανεμπόδιστα κατά την έξοδο και είσοδο των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο, στις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, δημιουργούταν μποτιλιάρισμα στις παρακαμπτηρίους οδούς που θα έπρεπε να ακολουθούν οι οδηγοί προκειμένου να φθάσουν στον προορισμό του. Το ρεπορτάζ άλλωστε κατέγραφε στάση των οχημάτων το πρωί στην είσοδο της πόλης από τη Βίλα Ρόσα προς το Σαρόκο και το μεσημέρι κατά την έξοδο στην Εθνική Λευκίμμης.

Να θυμίσουμε οτι η κίνηση κατά την είσοδο την πόλης γινόταν κανονικά προς την Εθνική Επτανήσου και το Αεροδρόμιο. Αν κάποιος επιθυμούσε από τον νότο να κατευθυνθεί αριστερά στα Τρία Γεφύρια θα έπρεπε να φθάσει έως τον κόμβο του Lidl και να κάνει αναστροφή. Το πρόβλημα εμφανίζονταν για τους εποχούμενους που επιθυμούσαν να μεταβούν από την Εθνική Πέλεκα προς το Αεροδρόμιο αφού η σύνδεση από τα Τρία Γεφύρια ήταν κλειστή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος