ertnews.gr

Κέρκυρα: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

20/12 13:37
Κέρκυρα: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Δημοσιεύθηκε το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κέρκυρας. Οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για όλες τις μέρες των γιορτών μέχρι και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου.

Σήμερα στην Άνω Πλατεία θα δοθεί συναυλία χορωδιακών τμημάτων Πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Αχαράβης

-Ο Πολιτιστικός και εξωραϊστικός Σύλλογος “Ποταμός” διοργανώνει την Ποταμούπολη των Χριστουγέννων στο Σχολείο του Ποταμού με παιχνίδια και δράσεις για παιδιά. Συμμετέχουν: μάγισσες, ξωτικά και άλλα υπο την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίας Τράκα. Η “Ποταμούπολη” ανοίγει τις πύλες της στις 29 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

-Μουσείου Καποδίστρια – Κέντρου Καποδιστριακών Μελετών Αίθουσα Εκδηλώσεων Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας αύριο στις 19:00

-Το Μουσείο Καποδίστρια – Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών, το οποίο -μετά από εκτενή ανακαίνιση- προετοιμάζεται να ανοίξει για το κοινό την Άνοιξη του 2017, θα παρουσιάσει τη νέα του ιστοσελίδα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας, αύριο στις 19:00.

-Η Χορωδία Κέρκυρας διοργανώνει την Τετάρτη 21/12 στις 8μ.μ. εορταστική Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας. Στη συναυλία θα λάβουν μέρος όλα τα Τμήματα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,και ο βαρύτονος Πέτρος Καρύδης, ενώ θα εμφανισθεί και σύνολο κρουστών οργάνων υπό την επιμέλεια του Νίκου Μεταλληνού. Τις Χορωδίες θα διευθύνει η κ. Χριστίνα Καλλιαρίδου.

-Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των σπουδαστών του Ιονίου Ωδείου με συμμετοχή της χορωδίας, ορχήστρας πνευστών και ορχήστρας εγχόρδων. Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 8.30 βράδυ στην Ι.Μητρόπολη των Καθολικών (Ντόμο) Δ/νση χορωδίας: Αρτεμις Πουλημένου Δ/νση ορχήστρας πνευστών: Σπύρος Θύμης Καλλιτενική Δ/νση: Κώστας Σαββανής Είσοδος ελεύθερη

-Εορταστικό οδοιπορικό στην πόλη της Κέρκυρας από την χορωδία Βραγκανιωτίκων θα πραγματοποιηεί την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη στις 17:30. Η χορωδία θα επισκεφθεί το «Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Πλατυτέρα» με κάλαντα και δώρα για τα άτομα που φιλοξενούνται στο ίδρυμα ενώ από τις 18:30 θα περιδιαβαίνει τους κεντρικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της πόλης, ξεκινώντας από την Ανουτσιάτα και την Πλακάδα με κάλαντα αλλά και ένα πλούσιο εορταστικό ρεπερτόριο .

-Η Χορωδία του Ο.Τ.Ε. θα ψάλλει τα κάλαντα των Χριστουγέννων περιδιαβαίνοντας τους κεντρικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 11:00-11:30 ξεκινώντας από την Ανουτσιάτα.

-Η Χορωδία του Εναλλακτικού εργαστηρίου θα τραγουδήσει σήμερα στις 19:15στην Ανουτσιάτα παραδοσιακά κάλαντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version