ertnews.gr

Κέρκυρα: 20 χρόνια ΔΗΜΟΠ “Νίκος Μώρος”

12/01 18:22
Κέρκυρα: 20 χρόνια ΔΗΜΟΠ “Νίκος Μώρος”

Ανοιχτή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της διοργανώνει η ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ» το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, το πρωί από τις 09:30 – 14:30, στην Αίθουσα Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου. Πρόκειται για ανοιχτή εκδήλωση – βιωματικό εργαστήρι με θέμα: «Είμαι, γιατί είμαστε» Συνδεδεμένοι ζούμε, εξελισσόμαστε, φτιάχνουμε λειτουργικές σχέσεις, χτίζουμε κοινότητες.
Με την Αλεξάνδρα Βασιλείου, την Βέρα Λάρδη, την ομάδα «Playback Ψ»
και το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση-γραφείο Κέρκυρας.
Η ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ» λειτουργεί στο Νομό Κέρκυρας από τον Ιούνιο 1997, ως αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στην οποία συμμετέχουν οι Φορείς: Δήμος Κέρκυρας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και Σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ», δίνοντας μορφή στο όραμα του ψυχιάτρου Νίκου Μώρου, που πρώτος οραματίστηκε τη λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων στην Κέρκυρα.
Το έργο του Κέντρου Πρόληψης καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, τόσο στον τομέα της πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης, όσο και στον τομέα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών συμβουλευτικής, υποστήριξης και κινητοποίησης ατόμων και οικογενειών για την ένταξή τους σε θεραπευτικά προγράμματα οικογενειακής θεραπείας και απεξάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version