Κέρκυρα: Επίσκεψη Λαφαζάνη

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης του εργατικού κέντρου και εκπροσώπους εργατικών φορέων είχε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κέρκυρα. Ακολούθησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας μίλησε σε πολιτική εκδήλωση στο εργατικό κέντρο.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Λαφαζάνης κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πίσω το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ενώ ζήτησε εκλογές προκειμένου η χώρα να φύγει από το μνημονιακό μπλοκ. Η οικουμενική κυβέρνηση που προσδοκούν κάποιοι με προεόρτια τη σύγκληση των πολιτικών αρχηγών, όπως είπε, δεν θα δώσει διέξοδο στη σημερινή πολιτική. Παράλληλα ανέφερε ότι η χώρα μας έπρεπε να ακολουθήσει εθνική πολιτική στο μεταναστευτικό, διεθνοποιώντας το θέμα μέσω του ΟΗΕ και ζητώντας την καταδίκη όσων κλείνουν τα σύνορα.
Ως προς το πρόγραμμα της ΛΑΕ, ανέφερε ότι αυτό στηρίζεται στη δημιουργία εθνικού νομίσματος με έξοδο από την ευρωζώνη, διαγραφή του χρέους και σεισάχθεια ως προς τα ιδιωτικά χρέη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος