ertnews.gr

Καβάλα: Εργασίες κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων

06/03 11:06
Καβάλα: Εργασίες κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων

Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Αγίου Ανδρέα Καβάλας στην Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Καβάλας θα διαρκέσουν 3 μήνες, από σήμερα (Παρασκευή) έως και τις 5 Ιουνίου. Οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο Φάσεις.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της πρώτης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον ανατολικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ. Ο. Καβάλας-Ν.Περάμου με την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της δεύτερης Φάσης, η οποία θα ξεκινήσει μετά την περαίωση των εργασιών στον Α/Κ Ελευθερούπολης/Εξοχής, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον δυτικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα με την Ε.Ο.Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου. Επίσης η κίνηση των οχημάτων που επηρεάζεται από τον αποκλεισμό του Α/Κ Αγίου Ανδρέα θα πραγματοποιείται μέσω της Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου.

Να σημειωθεί πως σε καμία περίπτωση δεν θα εκτελεσθούν εργασίες από 24 Μαρτίου έως και 25 Μαρτίου (εθνική εορτή 25ης Μαρτίου) και από Μ. Πέμπτη (16-04-2020) έως τη Δευτέρα του Πάσχα (20-04-2020).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version