ertnews.gr

Καβάλα: Ενημέρωση για τα προγράμματα Erasmus

08/10 11:57
Καβάλα: Ενημέρωση για τα προγράμματα Erasmus

Οι δυνατότητες και οι προοπτικές που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus θα αναπτυχθούν σε ειδική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Πρόκειται για ένα ενημερωτικό δίωρο σχετικά με τα προγράμματα του Erasmus, τα οφέλη και τις ευκαιρίες που μπορούν να αποκτήσουν όσοι έρθουν σε επαφή με αυτό. Η προσέλευση είναι ανοιχτή σε παιδιά, νέους, γονείς αλλά και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με το Erasmus.
Την ημερίδα διοργανώνουν ο οργανισμός «Πυθία» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου. Θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο “Φρίξος Παπαχρηστίδης” του Δήμου Παγγαίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει παρουσίαση του οργανισμού της Πυθίας με εγκεκριμένα προγράμματα Erasmus και εθελοντές του οργανισμού θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες.
Στο τέλος της εκδήλωσης, θα διεξαχθούν και οι απονομές για τους συμμετέχοντες του προγράμματος Erasmus “Vitamin Sea”, το οποίο διεξήχθη στις 29 και 30 Ιουνίου 2019, στις παιδικές εξοχές της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου Καβάλας με την υποστήριξη του Δήμου Παγγαίου.
Πρόγραμμα
15:30 – 16:00 Προσέλευση – Εγγραφές
16:00 – 16:10 Χαιρετισμός από εκπρόσωπο Κοινωφελούς Επιχείρησης
16:10 – 16:30 Χαιρετισμός Πυθίας – Παρουσίαση προγραμμάτων οργανισμού
16:30 – 17:00 Παρουσίαση – Προοπτικές προγραμμάτων Erasmus
17:00 – 17:30 Συζήτηση – Ερωτήσεις – Απαντήσεις
17:30 – 18:00 Απονομή Βεβαίωσης Συμμετοχής στους συμμετέχοντες του Vitamin Sea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version