Καβάλα: Εκλογές για νέο αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής από τις 07:00 έως τις 19:00.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα υπάρχουν οχτώ εκλογικά κέντρα, έξι στο ηπειρωτικό τμήμα και δύο στο νησί της Θάσου.
Στη Δημοτική Ενότητα Καβάλας εκλογικό κέντρο, με τέσσερα τμήματα, θα λειτουργήσει στο Φουαγιέ του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων στο πρώην Δημαρχείο Φιλίππων, στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερούπολης στο Δημαρχείο Παγγαίου, στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερών στη Νέα Πέραμο, στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού στο πρώην Δημαρχείο Ορφανού στη Γαληψό και στη Δημοτική Ενότητα Χρυσούπολης στο κτίριο «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Στη Θάσο θα λειτουργήσουν κέντρα στη Δημοτική Κοινότητα Λιμένα στο Δημαρχείο Θάσου και στη Δημοτική Κοινότητα Λιμεναρίων στο Ξενοδοχείο «Star Bay Luxury».

Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, ισχύει ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του Κινήματος Αλλαγής να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου από την ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος