ertnews.gr

Καβάλα: Εκδηλώσεις με επίκεντρο τη γυναίκα

28/02 12:42
Καβάλα: Εκδηλώσεις με επίκεντρο τη γυναίκα

Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, το Λύκειο των Ελληνίδων Καβάλας (Λ.Ε.Κ.), διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 8:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων στην οδό Ευγενίου Ιορδάνου και Αριστείδου, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής Καβαλιωτών ζωγράφων με θέμα: «Γυναίκα», με τη συνοδεία κιθάρας από τον Κώστα Χίζαρη.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιάννης Ζαχαρόπουλος, Θέμης Κελέκης, Γιώργος Κουκμάς, Έφη Κουκμά, Λόης Ανθάκης, Clara Fantini, Νίκος Παπαδόπουλος, Τόνια Καπλάνη, Ναυσικά Πετρόγκα, Φωτεινή Παππά, Θεόπη Ευσταθοπούλου, TANO. Επιμέλεια της έκθεσης: Τάσος Ζαχαρόπουλος. Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας.

Επίσης, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Καβαλιώτισσας, Χριστίνας Κυριακίδου, με τίτλο: «Έχω λόγο». Θα μιλήσουν οι: Στέλλα Αργυρίου (εκπαιδευτικός, εξελικτική ψυχολόγος), Κατερίνα Κακιλή (δημοσιογράφος), Κωστής Σιμιτσής (δικηγόρος, πρώην δήμαρχος Καβάλας), ενώ θα συντονίσει η πρόεδρος του Λ.Ε.Κ., Μαρίνα Φιλιππίδου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version