ertnews.gr

Δράμα: Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους περιμένει τις ταινίες σας

14/01 10:59
Δράμα: Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους περιμένει τις ταινίες σας

Ξεκινά αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου η διαδικασία υποβολής συμμετοχής για το διαγωνιστικό του Εθνικού Προγράμματος, αλλά και για τα υπόλοιπα τέσσερα διαγωνιστικά τμήματα του φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Η 45η διοργάνωση φέτος θα διεξαχθεί 5 με 11 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να υποβάλουν την ταινία τους έως τις 15 Μαΐου.

Το Φεστιβάλ Δράμας καλεί τους δημιουργούς από όλον τον κόσμο να δηλώσουν συμμετοχή για το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα και το Διεθνές Σπουδαστικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα. Για τα τμήματα Διεθνές Animation και Short and Green δεν χρειάζεται διακριτή αίτηση. Οι ταινίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα filmfreeway.com

Για την υποβολή ταινιών στο εθνικό φεστιβάλ απαιτείται ελληνική πρεμιέρα, ενώ γίνονται δεκτές ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, πειραματικές και κινουμένων σχεδίων που έχουν ολοκληρωθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2021. Η υποβολή συμμετοχής είναι δωρεάν για Έλληνες και Κύπριους σκηνοθέτες.

Για συμμετοχή στο Διεθνές Διαγωνιστικό, οι ταινίες πρέπει να είναι παραγωγής 2022, το κόστος υποβολής ανά ταινία είναι 10 ευρώ, ενώ η διάρκεια της ταινίας δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 45 λεπτά. Για το Διεθνές Σπουδαστικό (ταινίες παραγωγής 2021-2022), το κόστος υποβολής είναι 5 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται Eλληνική πρεμιέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version