Δράμα: Χριστουγεννιάτικη μαγεία στην Ονειρούπολη

Τις πύλες της άνοιξε χθες η Ονειρούπολη της Δράμας για να ταξιδέψει, μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, μικρούς και μεγάλους σε ένα φανταστικό ταξίδι στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Οι φετινές δράσεις, αν και περιορισμένες λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν θα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες με τέχνες, μουσική, χορό, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφο, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Η είσοδος στη θεματική περιοχή της Χριστουγεννιάτικης αγοράς και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, είναι ελεύθερη όπως και στις λαϊκές αγορές, με αυστηρή τήρηση των μέτρων, όπως αποστάσεις, χρήση μάσκας και αποφυγή κάθε είδους συνωστισμού.

Στη ζώνη ωστόσο του θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου, θα υπάρχει μόνο μία κεντρική είσοδος και θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος με υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή σέλφ τέστ, ράπιντ ή μοριακό για τα παιδιά έως 17 ετών. Δεν επιτρέπεται η είσοδος με ράπιντ τέστ ή μοριακό σε άτομα άνω των 18 ετών.

Στη περίπτωση που κάποιος επισκέπτης παραβεί τους κανόνες και βρεθεί εντός πάρκου χωρίς να έχει περάσει από τον έλεγχο, θα τιμωρείται ο ίδιος με πρόστιμο και η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος