Καστοριά: Κοινωνικό φροντιστήριο

Περίπου 30 μαθητές Λυκείου παρακολουθούν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου που λειτουργεί με πρωτοβουλία της  ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) και του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς . Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή ξεπερνούν τους 20, στα δυο τμήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου που λειτουργούν σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου  Καστοριάς Γιώργος Μαλέας,  “είναι μια κίνηση, η οποία προσπαθεί να δώσει  βοήθεια και ανάσες σε νέα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην κρίσιμη ηλικία που κάνουν την επιλογή για το τι θα ακολουθήσουν”. Τα  μαθήματα γίνονται στην Καστοριά  στο Εργατικό Κέντρο και  στην περιοχή του  Άργους Ορεστικού σε μια αίθουσα σχολείου που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Άργους Ορεστικού.

Όσοι εκπαιδευτικοί   επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά, αλλά και όσοι μαθητές θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου μπορούν να απευθύνονται στην ΕΛΜΕ Καστοριάς και στο Εργατικό Κέντρο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη: Θεοδότα Τσιόπρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος