Καστοριά: Διαγωνισμός  σχεδίου μόδας με βάση τη γούνα.

Πανελλήνιο διαγωνισμό σχεδίου μόδας 2015-2016 με βάση την γούνα διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών. Οι κατηγορίες είναι WOMENSWEAR και MENSWEAR. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν α) Τα Σχέδιά τους (έως 3) το ένα το οποίο θα είναι μόνο από γούνα και δύο υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα   σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ). β)Βιογραφικό Σημείωμα. Η αποστολή θα γίνεi με e-mail στο helfurfe@otenet.gr της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ. Καταλυτική ημερομηνία είναι 16 Οκτωβρίου 2015. Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Κατόπιν θα δοθεί στους νικητές ένα link όπου θα πρέπει να  στείλουν τις  αιτήσεις τους, μαζί με όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (στα Αγγλικά) καθώς επίσης και την φωτογραφία του έτοιμου ενδύματος. Την επιμέλεια και τα έξοδα της φωτογράφισης αναλαμβάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2016, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF σε συνεργασία με την VOGUE, από τον οποίο διαγωνισμό θα επιλεγούν 12 νικητές που θα μεταβούν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της MI-FUR. Τα έξοδά των 12 νικητών απ’ όλο τον κόσμο για Μιλάνο τα καλύπτει η IFF. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν γουνοποιητικές επιχειρήσεις και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο προϊόν της γούνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail: helfurfe@otenet.gr  .

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη: Θεοδότα Τσιόπρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος