ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σήμερα θ’αποφασίσουν οι αγρότες των δύο μπλόκων της Μεσσηνίας, σε Ασπρόχωμα και Καλό Νερό για τη συνέχεια και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους, μετά τη δική τους δυναμική και πολυάριθμη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας την Παρασκευή και το Σάββατο. Οι αγρότες από την Τριφυλία έχουν επιστρέψει από χθες τον απόγευμα στον κόμβο του Καλού Νερού και σκοπός τους είναι να κλείσουν το δρόμο τις απογευματινές ώρες (μετα τις 4) Στο Ασπρόχωμα πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει πρόθεση να επιστρέψουν οι αγρότες στο μπλόκο αλλα να προσδιορίσουν μεσα από τις γενικές τους συνελεύσεις άλλες μορφες αγώνα.

Tην ίδια στιγμή η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου του ΚΑΛΟΥ-ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καταγγέλλει την βάναυση επίθεση που δέχτηκε με χημικά στο Χαϊδάρι, μαζί με όλους του Πελοποννήσιους διαδηλωτές, από το μηχανισμό καταστολής της κυβέρνησης, όπως τονιζει το μεσημέρι της Παρασκευής.

Παράλληλα εως και λίγο πριν τα μεσάνυχτα παρεμείνε κλειστός χθες βραδυ ο αυτοκινητόδρομος Τριπόλεως – Αθηνών στο κόμβο τις Νεστάνης με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τον Αχλαδόκαμπο. Στον Ισθμό παραμένει το μπλόκο στην νέα εθνική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος