Μεσσηνία: Μόνο ένα νέο κρούσμα – Επεκτείνονται οι έλεγχοι με rapid tests

Mόλις ένα νέο κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε χθες (Τρίτη) στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ την ίδια στιγμή που συνεχίζονται καθημερινά και σε διάφορα σημεία ελέγχων στο νομό, τα rapid test ανίχνευσης του ιού.

Χθες τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν περίπου 500 τέτοια tests σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία και Πύλο με το ωράριο λειτουργίας του σταθερού σημείου των ελέγχων στην Καλαμάτα, στο “Αλ.Κουμουνδούρος” του Διοικητηρίου να επεκτείνεται μέχρι τις 5 κάθε απόγευμα.
Στο μεταξύ ξεκίνησαν χθες -σε πιο τακτικό επίπεδο- τα δωρεάν rapid tests στην Κυπαρισσία, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Τριφυλιακής πρωτεύουσας κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Σταθερά χαμηλός παραμένει και ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με 5 συνολικά νοσηλευμένους. Κενή εξακολουθεί να είναι η ΜΕΘ του ιδρύματος.

Μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο Covid19 στο Βιολογικό Καθαρισμό της Καλαμάτας έδειξε και η πιο πρόσφατη εργαστηριακή ανάλυση δείγματος από την είσοδο των εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων. Το δείγμα ελήφθη στις 15 Ιουνίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος