Καλαμάτα: Ξεκινάει σήμερα η διήμερη Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ

Ξεκινάει σήμερα η διήμερη Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ στην Καλαμάτα, στο Ξενοδοχείο Elite City Resort.

Τα θέματα είναι, η διαμόρφωση της πολιτικο-συνδικαλιστικής δράσης της ΑΔΕΔΥ για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά, ο νόμος για τα εργασιακά (Ν.4808/2021), και το πρόγραμμα δράσης.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει σήμερα στις 16:30 με εισηγητική ομιλία του προεδρεύοντος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Δημήτρη Μπράτη, ενώ στις 17:15 ο Αλέξης Μητρόπουλος, πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ θα μιλήσει με θέμα: «Νόμος 4808/21: ανάπτυξη με ρήτρα φθηνής απασχόλησης (Working poverty employment) και χωρίς συνδικάτα (non Union Development)».
Στις 17:35 θα μιλήσει η Παναγοπούλου Μαργαρίτα, νομική σύμβουλος ΑΔΕΔΥ, με θέμα: «Ν. 4808/21: Η αποψίλωση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και η πλήρης κατάλυση του δικαιώματος στην απεργία».
Αύριο από τις 09:00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις τοποθετήσεις Προεδρείων Ομοσπονδιών, Προέδρων Νομαρχιακών Τμημάτων, μελών εκτελεστικής Επιτροπής και , Γενικών Συμβούλων, τη δευτερολογία του Προεδρεύοντος της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με τις προτάσεις της συνδιάσκεψης για το Γενικό Συμβούλιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος