ertnews.gr

Καλαμάτα: Παρουσίαση του βιβλίου «Το Όνειρό μου είναι ο προσωπικός μου Ήλιος»

12/07 15:35
Καλαμάτα: Παρουσίαση του βιβλίου «Το Όνειρό μου είναι ο προσωπικός μου Ήλιος»

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν την πρώτη παρουσίαση στην Καλαμάτα του βιβλίου του μέλους τους Θύμιου Αλεξόπουλου: «Το Όνειρό μου είναι ο προσωπικός μου Ήλιος» από τις εκδόσεις “Καλλίεργον”.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 20:30 στον προαύλιο χώρο των γραφείων των διοργανωτών στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας, στο κτίριο 30.
Ο συγγραφέας του βιβλίου Θύμιος Αλεξόπουλος θα κάνει την παρουσίαση και την εκδήλωση θα προλογίσουν ο πρόεδρος του Ορειβατικού, Κώστας Φύκιρης, ο πρόεδρος των Δρομέων Υγείας, Χρήστος Μπένος, και εκπρόσωπος των εκδόσεων «Καλλίεργον»

Ο Ευθύμιος (Θύμιος) Αλεξόπουλος, γεννήθηκε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας και κατοικεί, εδώ και αρκετά χρόνια, στην Καλαμάτα. Ο ίδιος ο συγγραφέας, έχει δηλώσει: “Η βαθιά μου πίστη ότι η συνέργεια του Μυαλού με το Όνειρο οδηγεί τον Άνθρωπο στην κατάκτηση του Νοήματος της Ζωής, μού έδωσε τη δυνατότητα να συγγράψω το βιβλίο, «Το Όνειρό μου είναι ο προσωπικός Ήλιος», για να τη μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version