ertnews.gr

Kαλαμάτα: Ο Τόσκας στο συνέδριο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

23/10 10:49
Kαλαμάτα: Ο Τόσκας στο συνέδριο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

(Ξένη Δημοσίευση) Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλάει στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, στους διαπιστευμένους συντάκτες. Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, καθώς και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης και του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/STR

Με κεντρικό σύνθημα: “Με όραμα και ελπίδα: Για το συνάδελφο, για αποτελεσματική Αστυνομία και για στελέχη με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση” και παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, του γ.γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. – αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, αρχίζει σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα, το 28ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ). Oι εργασίες του συνεδρίου, λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο “Elite”.

Στις διήμερες εργασίες, μετέχουν 120 αξιωματικοί της ΕΛ.Α.Σ και στο πλαίσιό τους, έχει προγραμματιστεί αφιέρωμα ιστορικής αναφοράς στους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Με τη λήξη του συνεδρίου αύριο το μεσημέρι οι σύνεδροι πρόκειται να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version