ertnews.gr

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Μέγαρο Χορού

03/10 15:20
Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Μέγαρο Χορού

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας θα αρχίσουν να ισχύουν από την αύριο (Πέμπτη 4 Οκτωβρίου), σε εφαρμογή της 321/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι ρυθμίσεις είναι οι ακόλουθες:
Η μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Ανθέων (βόρεια των σιδηροδρομικών γραμμών) μεταξύ Αρτέμιδος και Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου, με κατεύθυνση της κίνηση προς τη δύση και η απαγόρευση της στάθμευσης και στις δύο πλευρές του δρόμου, εκτός των θέσεων που υπάρχουν στην ειδικά διαμορφωμένη εσοχή.
Η διατήρηση της διπλής κατεύθυνσης στο τμήμα της οδού Ανθέων που είναι παράλληλη και κείται βόρεια των σιδηροδρομικών γραμμών μεταξύ Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου και Ναπολέοντος Λαπαθιώτη και η απαγόρευση στάθμευσης και στις δύο πλευρές
Η μονοδρόμηση της οδού Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου από τις γραμμές του τρένου έως την οδό Κλαδά, με κατεύθυνση της κίνηση προς βορρά.
Η διατήρηση της απαγόρευσης στάθμευσης στο τμήμα της οδού Κλαδά από την οδό Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου έως την οδό Αρτέμιδος, στη δεξιά πλευρά της οδού, λόγω του φωτεινού σηματοδότη.
Η απαγόρευση στάθμευσης στο τμήμα της οδού Αρτέμιδος από την οδό Κλαδά έως τις γραμμές του τρένου, λόγω φωτεινού σηματοδότη, εκτός των οχημάτων που σταθμεύουν στην ειδικά διαμορφωμένη εσοχή.
Η οδός Κλαδά συνεχίζει να έχει προτεραιότητα έναντι της οδού Αλεξ. Κουμουνδούρου και στις υπόλοιπες διασταυρώσεις των οδών ισχύουν όσα αναφέρονται στον Κ.Ο.Κ. (φωτεινοί σηματοδότες, προτεραιότητα από δεξιά κ.λπ.).

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Μέγαρο Χορού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version