ertnews.gr

Καλαμάτα: 1η Blues συνάντηση στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής

27/03 18:44
Καλαμάτα: 1η Blues συνάντηση στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής

Έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κιθαρίστες της εποχής μας, τον Χαράλαμπο “Μπάμπη” Τυρόπουλο μαζί με τους “Lincoln Avenue” και τους “Blues Escape”, δύο μπλουζ μπάντες της Καλαμάτας, θα απολαύσουμε αύριο Πέμπτη(28 Μαρτίου) στις 21:00 στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής, στην 1η συνάντηση μουσικής Blues στην πόλη.

Επίσης την Πέμπτη το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 20:00, ο Μπάμπης Τυρόπουλος θα παραδώσει και ένα δωρεάν σεμινάριο πάνω στην Blues μουσική για κιθάρα και τις ειδικές τεχνικές της στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Η 1η συνάντηση Blues Καλαμάτας τελεί υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς επιχείρησης ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των μαθητών & φίλων των Δημοτικών σχολών Καλαμάτας ΤΕΡΨΙΣ.

Lincoln Avenue
Οι Lincoln Avenue είναι μια blues-rock μπάντα από την Καλαμάτα που συστάθηκε το 2016 με επιρροές από Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, Albert King, B.B. King, Koko Taylor, Chris Cain, Rory Gallagher, ZZ Top, Allman brothers, Robben Ford, Beth Hart, Michael Landau και πολλούς άλλους..
Τα μέλη της είναι: Πηνελόπη Πιστιόλη – Πάνος Πανταζόπουλος: φωνητικά, Μιχάλης Μπαστακός: κιθάρα, Περικλής Παπακωνσταντίνου: μπάσο, Σωτήρης Παπαδέας: τύμπανα.

Blues Escape
Οι Blues Escape δημιουργήθηκαν το 2016 στην Καλαμάτα και αποτελούνται από τους: John Forow: ηλεκτρική κιθάρα, φυσαρμόνικα, πλήκτρα, φωνή, Γιώργος Χόχωλης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή, Πάρης Χατζιαδάμ: μπάσο, Γιάννης Χαλκίδης: ντραμς.Παρουσιάζουν δικά τους κομμάτια σε ύφος blues/rock όπως και διασκευές που ετοιμάζουν κάθε φορά για τις live εμφανίσεις τους.

Μπάμπης Τυρόπουλος
Ο Χαράλαμπος “Μπάμπης” Τυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μουσική στο Berklee college of music, όπου κέρδισε υποτροφίες (World Tour, Dave Holland, Νάκας). Έζησε στη Βοστόνη (2008), στο Τέξας (2010),το Λονδίνο (2012) και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα (2013).

fb: Καλαμάτα BLUES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version