ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 13ΧΡΟΝΗΣ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 27χρονος Πακιστανός και ο 22χρονος Αφγανός φίλος του, οι οποίοι κατηγορούνται για αποπλάνηση και βιασμό μιας 13χρονης τσιγγάνας, με τη μητέρα της οποίας συζούσε ο Πακιστανός .

Όπως τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισής τους Γιώργος Ράλλης, αμφότεροι αρνούνται πεισματικά ότι συνέβη οτιδήποτε με τη 13χρονη, ενώ υπογράμμισε ότι δεν προέκυψαν στοιχεία ούτε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ούτε κατά την ιατρική εξέταση του κοριτσιού.
Μάλιστα, ο κ. Ράλλης χαρακτήρισε τη 13χρονη «ιδιάζουσα περίπτωση», σημειώνοντας πως και οι οικείοι της παραδέχονται ότι πλάθει ιστορίες.
Ακόμα, ο κ. Ράλλης σημείωσε ότι οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν απασχολήσει ποτέ, εργάζονται και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κατηγορούνται για τέτοια αδικήματα.
Οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζονται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους. Επίσης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα τούς απαγορεύθηκε να πλησιάζουν σε χώρους όπου κινείται και ζει η ανήλικη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος