Τριψήφιος ξανά ο αριθμός ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

Σε τριψήφιο αριθμό ανήλθαν σήμερα οι νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης, συνεχίζοντας την ανοδική τάση που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, ακολουθώντας την επιδημιολογική καμπύλη που σχηματίζουν τα ημερήσια κρούσματα.

Συγκεκριμένα, σήμερα στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νησιού νοσηλεύονται με covid-19 100 ασθενείς, από τους οποίους 87 είναι στις κλινικές covid και 13 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Οι 11 εξ αυτών είναι βαρύτερα και έχουν διασωληνωθεί.

Τη μεγαλύτερη πίεση εξακολουθεί να δέχεται το νοσοκομείο των Χανίων με 32 ασθνείς, από τους οποίους οι 3 είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ, ενώ ένας 79χρονος ανεμβολίαστος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε στην εντατική του νοσηλευτικού ιδρύματος από σοβαρές επιπλοκές της νόσου. Σε ό,τι αφορά το σκληρό δείκτη των διασωληνώσεων στα ίδια επίπεδα κινούνται και τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου. Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 17 ασθενείς, 4 από τους οποίους στη ΜΕΘ, με τους 3 να είναι διασωληνωμένοι. Πανομοιότυπη είναι η εικόνα και στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου συνολικά οι νοσηλευόμενοι είναι 16.

Στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου οι ασθενείς με covid-19 είναι 19, εκ των οποίων 1 είναι διασωληνωμένος. Ένα ακόμη άτομο παραμένει διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου στο σύνολό τους οι ασθενείς με κορονοϊό είναι 9. Στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Νεάπολης και της Ιεράπετρας νοσηλεύονται στις κλινικές covid 6 και 1 ασθενείς, αντιστοίχως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος