ertnews.gr

Την ερχόμενη Τρίτη σε κυκλοφορία το τμήμα Γούβες-Χερσόνησος του ΒΟΑΚ

12/04 11:28
Την ερχόμενη Τρίτη σε κυκλοφορία το τμήμα Γούβες-Χερσόνησος του ΒΟΑΚ

Παραδίδεται το μεσημέρι, της ερχόμενης Τρίτης, 16 Απριλίου, στην κυκλοφορία ο νότιος κλάδος του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης, από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο, μετά την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών.

Σε ό,τι αφορά στην εφεξής κίνηση των οχημάτων η Δ/νση Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης διευκρινίζει τα εξής:
• Η κίνηση από τον Α/Κ Γουρνών μέχρι τον Α/Κ Καστελίου θα γίνεται από τον Νότιο (δεξιό) κλάδο του ΒΟΑΚ και ειδικότερα στην περιοχή Αποσελέμη – Αγριανών μέσω της νέας χάραξης και της νέας κοιλαδογέφυρας στην περιοχή της κοιλάδας του Αποσελέμη.
• Η κίνηση από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Γουρνών προς τον Α/Κ Καστελίου γίνεται μέσω του ΒΟΑΚ, όπως και σήμερα.
• Η κίνηση από Άγιο Νικόλαο προς Καστέλι, Χερσόνησο, Γούβες, Γούρνες, Κοκκίνι Χάνι, θα γίνεται από τον κόμβο Καστελίου, όπως γίνεται και σήμερα.
• Η έξοδος από τον ΒΟΑΚ της κίνησης από Άγιο Νικόλαο προς Κοκκίνι Χάνι και Κάτω Γούβες από τον κόμβο Γουρνών, θα παραμείνει κλειστή, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του κλάδου αυτού.
• Η είσοδος στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Καστελίου, για τις κινήσεις προς Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, θα γίνεται μέσω των κλάδων εισόδου στον ΒΟΑΚ, όπως γίνεται και σήμερα.
• Η είσοδος στον ΒΟΑΚ προς Ηράκλειο από τον κόμβο Γουρνών, θα γίνεται μέσω του κλάδου του κόμβου Γουρνών, όπως γίνεται και σήμερα. Η είσοδος στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γουρνών προς Άγιο Νικόλαο θα γίνεται μέσω του νότιου – ανατολικού κλάδου του κόμβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version