Ηράκλειο: Σύλληψη τριών ανδρών για κατοχή και εμπορία κοκαΐνης

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν στη κατοχή τους 77 ισοβαρείς συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά σχεδόν 40 γραμμάρια κοκαΐνης

Κατ’ αρχήν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ο ένας εξ αυτών την ώρα που εναπόθεσε σε υπαίθριο χώρο ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κρυψώνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι 77 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 38,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Επίσης κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, 2 ζυγαριές ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Στην συνέχεια, εντοπίστηκαν  και συνελήφθησαν οι άλλοι δύο άνδρες την ώρα που πήγαν στον υπαίθριο χώρο, προκειμένου να παραλάβουν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποία είχε εναποθέσει στο σημείο ο πρώτος δράστης καθ’ υπόδειξη ενός εκ των δύο άλλων ανδρών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και γεωργικό εργαλείο για την επιχωμάτωση των ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος