Ηράκλειο: Στην Κρήτη ενόψει εκλογών Αλ. Τσίπρας, Νικ. Ανδρουλάκης και Γ. Βαρουφάκης

Νέες «καθόδους» στο νησί της Κρήτης προγραμματίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί το επόμενο διάστημα, στην αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται επί ποδός για να προετοιμάσουν το έδαφος και να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα και τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη να επισκέπτονται το νησί την ερχόμενη εβδομάδα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη να κατεβάζει την «αυλαία» της προεκλογικής περιόδου.

Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 12 και 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας. Κλιμάκιο του κόμματος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο νησί, προκειμένου να προετοιμάσει την περιοδεία του στους νομούς Ρεθύμνου, Χανίων και Λασιθίου. Προ το παρόν ο νομός Ηρακλείου δεν είναι σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα, καθώς το debate των αρχηγών συρρίκνωσε τις ημέρες της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Κρήτη σε 2 από 3, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Εφόσον τελικώς ο νομός Ηρακλείου βγει οριστικά εκτός προγράμματος, εξετάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. να επισκεφθεί επιλεγμένα μέρη κατά την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, οπότε θα βρεθεί στο Ηράκλειο για την κεντρική προεκλογική ομιλία του.

Στο Ηράκλειο, την γενέτειρά του, θα κλείσει και αυτή τη φορά τον προεκλογικό του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Η τελευταία προεκλογική ομιλία του έχει προγραμματιστεί στις 23 Ιουνίου, ημέρα υψηλού συμβολισμού, καθώς συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο χώρος, αλλά ούτε και το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Ανδρουλάκη.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, θα βρεθεί στο Ηράκλειο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης. Μαζί με στελέχη του κόμματος και συγκεκριμένα με τους Κλέωνα Γρηγοριάδη, Μαρία Απατζίδη, Νάντια Βαλαβάνη και Μάριο Διονέλλη θα βρεθεί στις 9 το βράδυ μπροστά από το Δημαρχείο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συζήτηση με τους πολίτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος