Ηράκλειο: Περίεργη υπόθεση με πυροβολισμούς σε καφενείο ερευνά η Αστυνομία

Μία περίεργη υπόθεση με πυροβολισμούς σε καφενείο τα ξημερώματα της Τρίτης απασχολεί τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου. Τραυματίες δεν φαίνεται να υπήρξαν, ενώ ακόμη και τώρα δεν έχουν διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έπεσαν μέσα στη νύχτα οι πυροβολισμοί που αναστάτωσαν τους κατοίκους κωμόπολης της ενδοχώρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 τα ξημερώματα σε καφενείο στην Αγία Βαρβάρα του δήμου Γόρτυνας. Δύο Έλληνες, θαμώνες του καφενείου, φέρονται να μάλωσαν μεταξύ τους και ακολούθως να βγήκαν έξω από το καφενείο. Ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Το συμβάν καταγγέλθηκε το πρωί της ίδιας μέρας στην Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν δύο κάλυκες από πιστόλι 9 χιλιοστών. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν προέρχονται από το ίδιο ή από διαφορετικά όπλα, ενώ ερώτημα παραμένει και το αν έπεσαν μόνο δύο ή περισσότεροι πυροβολισμοί.

Ερωτηματικό παραμένει για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και το αν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ή αν έγινε ρίψη στον αέρα, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία δε φαίνεται να ρίχνει φως στις συνθήκες ή στην προσπάθεια ταυτοποίησης των δύο “πρωταγωνιστών”, οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι και αναζητούνται, ενώ ούτε η κατάθεση του ιδιοκτήτη του καφενείου φαίνεται πως ήταν διαφωτιστική για τους αστυνομικούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος