ertnews.gr

Ηράκλειο: Άπραγοι έφυγαν οι κλέφτες από το σπίτι ηλικιωμένων στους Αγίους Δέκα – Χτύπησαν τον σύζυγο

28/01 12:25
Ηράκλειο: Άπραγοι έφυγαν οι κλέφτες από το σπίτι ηλικιωμένων στους Αγίους Δέκα – Χτύπησαν τον σύζυγο

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κλέφτες που μπήκε στο σπίτι του, βρέθηκε χθες τα ξημερώματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, στους Αγίους Δέκα του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου.
Οι δύο κουκουλοφόροι δράστες, διέρρηξαν την παλιά πόρτα της εισόδου του σπιτιού και μπήκαν μέσα, ενώ ο 81χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η κατάκοιτη, λόγω επέμβασης, 78 ετών σύζυγός τους βρίσκονταν στα κρεβάτια τους. Ο ηλικιωμένος άνδρας, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των δραστών προσπάθησε να αντιδράσει και εκείνοι τον χτύπησαν προκαλώντας του εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες, οι οποίοι μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, δεν αναστάτωσαν το σπίτι, αλλά κατευθύνθηκαν σε ντουλάπα του σπιτιού. Οι αστυνομικές αρχές, διερευνούν εάν βρήκαν αυτό που έψαχναν. Πάντως ο ηλικιωμένος δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι δεν είχε κρυμμένα χρήματα στο σπίτι και οι οικονομίες του ζευγαριού βρίσκονται στην τράπεζα.

Οι διωκτικές αρχές διενεργούν εκτεταμένες έρευνες για τη εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ αναμένουν σε πρώτη φάση τυχόν στοιχεία που θα προκύψουν από αξιοποιήσιμα αποτυπώματα ή γενετικό υλικό. Επίσης ψάχνουν και από κάμερες της περιοχής, καθώς το σπίτι είναι σε κεντρικό σημείο του χωριού, για τις κινήσεις των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version